A Finn Fatelep cégfilozófiájában a kiváló minőségű fa teraszburkolatok és szauna építéshez szükséges szauna fa alapanyagok, szauna kiegészítők forgalmazása és faipari termékek értékesítése mellett mindig is kiemelt szerepet kapott az állatvédelem!

Lehetőségeinkhez mérten 2016-ban is kiemelten fontosnak tartjuk az általunk kimagaslóan színvonalasnak tartott és erőn felül teljesítő állatmenhelyek támogatását.

Idén választásunk a Tetovált Állatmentők Egyesületre és az Elek-Ágh Állatmenhely Alapítványra esett és a felajánlásainkat meg is tettük illetve egy részét a támogatásunknak át is adtuk!

Amennyiben lehetőséged van rá támogasd Te is a környezetedben található állatmenhelyeket, mert szükségük van rád, hogy segíthessenek!

Ne feledjétek!

A személyi jövedelem adótok 1%-val is támogathatod az Állatmenhelyeket és az ilyen támogatás neked NEM KERÜL SEMMIBE, az állam helyett nekik adod az adód egy részét 😉

Minden tiszteletünk a Tetovált állatmentőké és az Elek-Ágh Állatmenhelyé akik erőn felül mindent megtesznek az elesett állatok megsegítésében! Kívánjuk mindig legyen erőtök és anyagi támogatótok a céljaitok elérésében! 🙂

Segíts a Tetovált Állatmentők Egyesületnek, hogy segíthessenek!

tetovalt-1

BŐVEBB INFÓÉRT KATTINTS IDE!