2010. szeptember 15.-én Budaörsön megnyitotta kapuit a Finn Fatelep! Az elmúlt 10 évben törekedtünk, hogy vásárlóinknak minőségi Fa teraszburkolatot, falburkolatot, OSB lapot, lambériát, hajópadlót és egyéb faanyagot kínáljunk kedvező áron!

A Finn Fatelepen nem csak minőség fa alapanyagokat és fenyő fűrészárut vásárolhat, hanem mindent amire egy szaunához szüksége van! Szauna kályha, szauna lambéria, szauna padléc és egyéb minőségi szauna építőanyagokat kínálunk szaunaépítéshez nem csak szezonálisan, hanem egész évben!

2015 február 2.-án költöztünk a jelenlegi budaörsi telephelyünkre!

A termékpalettánk folyamatos bővülése miatt szükségessé vált egy nagyobb telephelyre történő költözés. Az új telephelyünk kiválasztásánál fontos szempont volt az eddig megszokott jó megközelítés és a kulturált kiszolgálást is továbbra is magas szinten tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Ezen szempontok alapján maradtunk Budaörsön és esett választásunk az M1-M7-es autópálya mellett található MediaMarkt melletti szabad területre!

2019-ben részt vettünk a CONSTRUMÁN és ezen a különleges eseményen mutattuk be idei újdonságunkat a DRIFT fa teraszburkolatokat és a DRIFT fa falburkolatokat az érdeklődőknek és partnereinknek!

Lehetőségeinkhez mérten minden évben  kiemelten fontosnak tartjuk az általunk kimagaslóan színvonalasnak tartott és erőn felül teljesítő állatmenhelyek támogatását!

A vásárlói igényeknek megfelelően egyre több termékünk vásárolható meg az interneten:

Iratkozzon fel hírlevelünkre IDE KATTINTVA és biztosan nem marad le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Köszönjük Kedves Vásárlóinknak a bizalmat, hogy az elmúlt 10 évben megtiszteltek minket és ellátogattak hozzánk, reméljük a továbbiakban is ismerősként köszönthetjük budaörsi telephelyünkön!

Köszönjük a beszállítóinknak, akik nélkül nem tudnánk kedvező áron minőségi faanyagot biztosítani vásárlóinknak!