Kedves Vásárlóink!

A 2020. március 28-tól érvényes kijárási korlátozás idején, továbbra is NYITVA VAGYUNK!

A hatósági rendeletnek megfelelően 2020. március 17-től visszavonásig a Finn Fatelep nyitva tartása megváltozik!

ÚJ NYITVA TARTÁSUNK:
Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 15:00
Szombat: 9:00 – 13:00

A fenti korlátozott nyitva tartás nem érinti a házhozszállítást, mely az eddig megszokott kiváló minőségben és rendben fokozott óvintézkedések mellett folyamatos!

A COVID-19 (Korona Vírus) terjedése miatt NAGYON FONTOS számunkra a munkavállalóink és a vásárlóink egészsége, ezért szükségesnek tartottunk egyéb intézkedések bevezetését:

  • Üzletünkben egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat!
  • Amennyiben lehetősége van rá, kérjük a megvásárolt termékeket árát bankkártyával, illetve a banki átutalással egyenlítse ki, de a készpénzfizetés továbbra is lehetséges!
  • Üzletünket folyamatosan fertőtlenítjük, így belépéskor kérjük használja Ön is a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Kérjük kollégánkat 1 méterre közelítse meg, kerülje a személyes kontaktust!

Amennyiben náthás, vagy betegnek érzi magát kérjük maradjon otthon, a termékeinkről szívesen adunk tájékoztatást telefonos, emailos elérhetőségeinken és kérésére a megrendelt termékeket kiszállítjuk otthonába!

Telefonon, emailban továbbra is elérhetőek  vagyunk hétköznap 15:00 óra után is a megszokott munkarendben 17:00 óráig, így korlátozás nélkül elérheti értékesítőinket, akik a legnagyobb szakmai felkészültségüknek  megfelelően tájékoztatást tudnak adni termékeinkről és a megrendelés folyamatáról!

OSB lapokat, Gipszkarton lapokat és azok kiegészítőt, illetve szauna alapanyagokat, kiegészítőket továbbra is kényelmesen a hét minden napján, éjjel-nappal megrendelheti a következő weboldalainkon:

Köszönjük együttműködését a kialakult nehéz helyzetben!

Finn Fatelep Csapat