Új Prémium Hordó Szauna

Új Prémium Hordó Szauna Kabin a Finn Fatelepen!

Új Prémium Hordó Szaunánk modern, kényelmes és stílusos alternatívája lehet a hagyományos szaunáknak, és számos előnyt kínál azok számára, akik szeretnék élvezni a szaunázás jótékony hatásait.

A Prémium Hordó Szaunánk kiváló minőségű fa alapanyagból készült, elől egy hőálló bronz szauna üveg ajtó, a szauna hátfala szintén teljes keresztmetszetű, edzett bronz üveg ablak,  mely csodálatos panorámát biztosít, továbbá szaunánk egy fatüzelésű szauna kályhával is fel van szerelve, így biztosítva a szaunázás élményét, akár kertjében használja biztos talapzatra telepítve, akár utánfutón szállítva más helyszínt választva a szaunázásra!

Hordó szauna méreteit tekintve 299 cm hosszú és 206 cm átmérőjű! A kialakításának köszönhetően kényelmes szaunázási lehetőséget biztosít 6-8 személy részére!

Hordó szaunánk kiváló minőségű hőkezelt fenyő fa burkolatból készült, belül Thermowood nyárfából készült pad és egy kiváló minőségű Sentiotec S2 fatüzelésű szauna kályha található, ezzel biztosítva a hangulatos szaunázási élményt! A hordó szauna előterében található külső pad, amely hőkezelt gyalult deszkából készült.

A Prémium Hordó Szauna a következőket tartalmazza:

Sentiotec S2 14kw-os fatüzeléses szaunakályha
Pattintott szauna lávakő
Thermowood nyárfa fejék
Vörös cédrus szauna felöntő dézsa és felöntő kanál
Vörös cédrus homokóra
Vörös cédrus pára és hőmérő

Új Prémium Hordó Szauna
Új Prémium Hordó Szauna
Új Prémium Hordó Szauna
Új Prémium Hordó Szauna

Hordó szaunánk tartósságát a kiváló minőségű zsindely tetőburkolat és a külsejét védő Remmers HK Lazúr Dió színű oldószerbázisú vékonylazúr garantálja.

A Prémium Hordó Szauna szuper választás, hiszen minden előnyt, amit a szaunázás nyújthat azt mind magába foglalja, miközben egy igazán egyedi és stílusos környezetet biztosít. Ez a fajta szauna manapság nem csak egyre népszerűbbé válik, hanem a szauna szerelmesei számára is élményekben gazdag lehetőséget kínál a pihenésre és a testi-lelki feltöltődésre.

Új Prémium Hordó Szauna

Az új Prémium Hordó Szauna bruttó ára:

utánfutó nélkül 3.490.000.- Ft
utánfutóval 3.690.000.- Ft

További információért keressen minket elérhetőségeinken vagy hívja a +36 23 414 037 telefonszámot!

A megadott ár a hordó szaunára 1 év garanciával, az utánfutó érvényes műszaki vizsgával, telephelyi (Budaörs) átvétellel érvényes!