A különböző fafajták, felületek és profilok kombinálása változatosságot hoz bármely belső vagy külső kialakításba, csábító textúrát és mélységet biztosítva. A személyes jegyekkel való feltűnő hatás létrehozásához különböző formákat, méreteket és profilokat keverhet.

A Thermory kombinálható profilok választékát kínálja, amelyek segítségével szabadjára engedheti kreativitását. Teljesen szabadjára engedheti magát, és olyan egyedi megjelenést hozhat létre, amilyen Ön is. Megtervezheti saját, egyedi falburkolatait a számos különböző szélességű és vastagságú, egymást kiegészítő profilok széles választékának felhasználásával. Vagy talán inkább egy szerényebb megjelenést szeretne választani, és beéri egy két profilból álló készlettel, ami éppen elég, hogy egy kicsit feldobja a dolgokat? Bármi is legyen az elképzelése, mi megvalósítjuk azt.

Keltse életre legvadabb terveit a keverhető és illeszthető Thermory profilokkal, amelyekhez hoztunk néhány ötletet inspirációként.

Ugyanazon profilú, különböző méretű burkolatok keverése és illesztése

A különböző szélességű burkolatok kombinálásával olyan fából készült csodákat hozhat létre, amelyek csak Önre jellemzőek. A legtöbb Thermory profil több különböző szélességben kapható, amelyek együttesen is használhatók, így végtelen lehetőségeket kínálnak a belső falak, padlók és szaunák kialakításához, valamint a külső burkolatok, teraszok és kerítések kialakításához. A kültéri burkolatok esetében a fa természetes időjárási folyamatát is kihasználhatja, ha a felületet kezeletlenül hagyja – a különböző panelek különböző ütemben fakulnak és kopnak, így a különböző méretű táblák természetes faárnyalatokkal való kiegészítésével a vizuális hatást még jobban kiemelheti.

Fedezze fel a C34-et – a Thermory profil, amely kombinálhatóságra készült

A C34 burkolati profilunkat úgy terveztük, hogy kombinálható legyen, ami azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló kombinációkkal játszva létrehozhatja saját tökéletes kialakítását. Amellett, hogy sokféle szélességben és mélységben kapható, a C34 burkolat tovább különböztethető a festett felület kiválasztásával, mint ahogyan a Vivid kollekciónkban is.

Egy másik lehetőség, hogy még változatosabbá tegye falfelületeit, ha a C34 paneleket a “barázdásabb” C34-2 profillal együtt használja; külső falakon alkalmazva a C34 és a C34-2 profilok mély barázdái az időjárási hatást is különösen látványossá teszik.

finnfatelep.hu-engedje-szabadjara-kreativitasat-a-thermory-kombinalhato-es-illesztheto-profilok-jatekossagaval-550x350
finnfatelep.hu-engedje-szabadjara-kreativitasat-a-thermory-kombinalhato-es-illesztheto-profilok-jatekossagaval-550x350
finnfatelep.hu-engedje-szabadjara-kreativitasat-a-thermory-kombinalhato-es-illesztheto-profilok-jatekossagaval-1-550x350

Használjon különböző profilokat együtt

Ha szeretne némi változatosságot vinni a belső terekbe, beleértve a szaunát is, tökéletes megoldást jelenthet több, egymást kiegészítő termék egy területen belüli keverése.

Például a bordázott Wave és a mintás Vire különböző árnyalatai és felületkezelései kontrasztba helyezhetők, hogy két olyan nyárfa termék kombinálásával, amelyek már önmagukban is jól mutatnak, gyönyörű új megjelenést hozzanak létre. A rokon profilok egyéb jól működő kombinációi közé tartozik például a Kyte+Kyte-S és az STS4+Valeura.

Vannak saját ötletei? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan lehet a Thermory termékeket kombinálni, és kezdje el még ma!