A zsindely története a stílustrendek történetéhez köthető. Mindegy hogy külső vagy belső tér a kis vékony zsindelyek trendi, struktúra hozzáadott design elemekké válnak. A zsindelyek története a régmúltra tehető.

A régi időkben a zsindelyek vékony kézzel készült facsempék voltak és főként tetőfedésre használták. A 19. század elején, amikor a gőzmotor lett feltalálva, akkor már ipari szinten voltak képesek zsindelyt gyártani és a zsindely népszerűsége megnőtt. Az észak Amerika zsindelyek főként cédrusból készültek amíg Európában és Skandináviában inkább a fenyő volt a kedveltebb.

Inspirálva a legutolsó trendeknek, a Thermory bevezette az új Thermory Kőris Zsindely falburkolatot, annak érdekében, hogy modern tradíciót alkossunk a zsindely történelmében.

A Thermory Kőris Zsindely az izgalmas textúrát kombinálja a hőkezelt fa előnyeivel, ami nem más mint a gazdag tónus és a gyönyörű fa erezet. Ha kültéren van használva akkor az időjárási tényezők fokozatosan átalakítja a zsindely falat. A meleg fa tónus dekoratív ezüst-szürke színűvé válik.

A Thermory Kőris Zsindely elérhető egyedi zsindelyként vagy zsindely panelként, a rögzítéshez a PaC-System® rögzítési rendszere használható. Felszerelés előtt, a tartólécek már tartalmazzák az előreszerelt klipszeket, ezt a tartólécet kell felfúrni a falra és a zsindelypanelt csak a helyére kell kattintani. Ez a megoldás biztosítva az elegendő légmozgást és ezáltal a termék tovább tart. A levegő áramlása azért szükséges hogy fokozzuk a tartósságot és lecsökkentsük a nevességet és energiát takarítsunk meg. A fa zsindelyek telepítése soha nem volt még olyan egyszerű mint a Thermory PaC-System®-mel!

Fa Zsindely – Trend 2017!

Thermory-koris-zsindely