A Thermory Flow kőris teraszburkolat egy innovatív megoldást kínál a teraszok burkolására, hiszen egyedi vonalaival bármelyik terasznak garantáltan különleges megjelenést kölcsönöz.

A Thermory Flow hőkezelt fa teraszburkolatban egyszerre van jelen a méretstabilitás, a tartósság, a gazdag sötét tónusok, a kőris fa csodálatos erezete, valamint egy hullám lenyűgözően ívelt dizájnja. Az összetett tervezési és gyártási folyamatok során a táblák darabonkénti, hat különböző formára való megmunkálásával hozzák létre az íveket. Minden darab tökéletesen illeszkedik a következőhöz, és ez egy végtelenül ismétlődő mintát hoz létre természetes megjelenéssel.

A Thermory Flow kőris teraszburkolat további különlegessége az anyagkezelésében rejlik, hiszen thermowood eljárással kezelt faanyag, így kapva egy hosszú élettartamú és ellenálló teraszburkolatot. Az eljárás alatt a faanyagot magas hőmérsékletnek teszik ki, így az tartósabbá, rovarállóvá, időtállóbbá, valamint nedvesség állóvá válik, így csökkentve a nedvesség hatására kialakuló vetemedés, illetve repedés lehetőségét. Tehát a Flow teraszburkolat különösen ellenáll és jól teljesít az időjárás viszontagságaival szemben.

A Thermory Flow teraszburkolat páratlan választás, hiszen egy prémium minőségű, tartós és esztétikus megoldás a teraszok burkolására. A természetes faanyagok hőkezelésének köszönhetően a burkolat ellenáll az külső hatásoknak és hosszú élettartammal rendelkezik.

Ha olyan teraszburkolatot keres, amely egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz otthonának, miközben könnyen karbantartható, akkor a Thermory Flow kőris teraszburkolat remek választás!

A Thermory Flow kőris teraszburkolatok felszereléséhez TENI® rögzítési megoldás áll rendelkezésre.

Cikkünkben megjelent fotókat egy elégedett vásárlónk küldte, amit ezúton is köszönünk!